Eu realizez venituri din vanzare de cursuri online pe udemy.com . Nu am nici PFA, nici SRL sau alt fel de personalitate juridica. Castig 700-1000 RON pe luna din asta.
Intrebarea mea este:
-Sunt obligat sa declar aceste venituri? Sau de la ce suma incepand trebuie sa le declar?
-Pot sa le declar cumva fara sa imi fac PFA sau SRL? Se incadreaza undeva unde as putea sa le declar pe persoana fizica?
Am completat cand m-am inscris pe site formularul W8-BEN, dar cred ca se refera la taxe retinute de Statele Unite (nu sunt sigur de asta).
Multumesc.
Serban Stoenescu
Salut! Ai aflat ceva despre ce trebuie plătit? Lucrez și eu online, și primesc bani prin Tipalti. Am completat un formular W8-BEN ca să pot retrage banii in cont. Dacă știi ce taxe trebuie plătite, aș fi recunoscător să-mi spui si mie. Mersi mult!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.