avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna! In urma expertizei Comisiei Nationale am primit ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna! In urma expertizei Comisiei Nationale am primit prelungire ...

Buna!

In urma expertizei Comisiei Nationale am primit prelungire concediu medical cu 60 de zile peste cele 180, insa dupa trecerea celor 60 de zile nu m-am recuperat fiind incapabil de a desfasura munca.
Precizez ca am avut un accident de masina grav cu fractura deschisa si cu complicatii de algoneurodistrofie. Am folosit carjele pana acum 3 saptamani, iar acum baston si urmez program de recuperare.
Sunt asistentul personal al unui minor de 7 ani cu autism caruia nu ii pot asigura securitatea in mediu exterior (drum la terapii,).
Care ar fii procedura pentru a mai primi prelungire concediu medical? La cine trebuie sa apelez ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna. am fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina care ... diana2017000 diana2017000 Buna. Am fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina care nu ma vazut cica..la fata locului a venit politia, ambulanta si am fost dusa la spital unde sa ... (vezi toată discuția)
Concediu Olio Olio Buna ziua!in urma unui accident rutier ,pasager fiind,m am ales cu o fractura de bazin si dubla fractura de cotil stang,am efectuat 273de zile deconcediu ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala dass dass as vrea sa intreb daca in cazul unei boli profesionale pentru care am si bp2 se da concediu medical cu codul pt boala profesionala doar daca doreste medicul ... (vezi toată discuția)