avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu

Buna ziua!in urma unui accident rutier ,pasager fiind,m am ales cu o fractura de bazin si dubla fractura de cotil stang,am efectuat 273de zile deconcediu medical,dar nu am reusit sa ma recuperez total,am intrat in comisia de expertiza pt evaluarea capacitatii de munca in speranta ca voi reusi sa imi micsorez programul de munca de la 8la 4ore pe zi,din pacate ,medicul de la evaluare m a declarat apta de munca cu norma intreaga,in conditiile in care nu sunt recuperata total si ma deplasez cu ajutorul bastonului..dansa a considerat ca ma pot descurca .Intrebarea mea este urmatoarea...ce solutie as putea gasi ...in cazul in care eu nu pot sa ma descurc 8ore la munca ..plus 2si jumatate pe drum,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 1 Iunie 2017
Puteti solicita angajatorului modificarea duratei timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale Allexandru Allexandru Pe data de 3 nov.a.c.am fost implicat intr-un accident rutier ai exact am fost lovit cand ma aflam langa masina mea.Cel care m-a lovit avea o alcolemie de 0,73 ... (vezi toată discuția)
Accident traversare neregulamentara ciprita ciprita pe 11 mai 2010 am accidentat cu masina un pieton care traversa neregulamentar in localitatea Beharca Jud Dolj. Era ora 21.15, aproape intuneric, cerul foarte ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gutica gutica buna ziua , mama mea are pensie de handicap in jur de 230 lei pentru glaucom. in ultimii 6 ani a avut 2 accidente vasculare care s-au soldat cu o semipareza ... (vezi toată discuția)