avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.Sotul meu este in executarea pedepsei de 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.Sotul meu este in executarea pedepsei de 2 ani și ...

Buna ziua.Sotul meu este in executarea pedepsei de 2 ani și 10 luni și a făcut contestație la liberarea condiționată deoarece penitenciarul ia refuzat o.si as dori sa știu dak trebuie sa depun din nou declarații de venit de la ANAF la noul dosar deoarece el a mai avut un dosar de liberare condiționată acum 2 luni iar acolo am pus declarațiile de venit

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare conditionata elenaelenad elenaelenad buna ziua.sotul meu este in penitenciar din data de 15 iunie 2011.as dori sa stiu knd poate sa depuna cererea de eliberare conditionata(in ce luna?).mentionez ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Contopire pe vechi sau nou? rodica1985 rodica1985 Buna ziua!as avea si eu o intrebare: in anul 2006 am avut pe rol doua dosare de furt calificat,unul ramas definitiv la 5 ani inchisoare si unul inca pe ... (vezi toată discuția)