avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj!Buna ziua!Sper ca dumneavoastra sa ma puteti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj!Buna ziua!Sper ca dumneavoastra sa ma puteti ajuta cu un raspuns!Am ...

Buna ziua!Sper ca dumneavoastra sa ma puteti ajuta cu un raspuns!Am divortat in 2016 iar pana in 2019 ne-am judecat pentru partaj.In urma divortului eu am ramas in casa fostul sot cerand ca si casa si bunurile sa imi revina mie iar eu sa ii platesc sulta in valoare de 220000lei.Problema este ca eu nu dispun de acesti bani.Daca casa se scoate la licitatie eu va trebui sa ii platesc diferenta de la pretul care se va lua pe casa pana la completare sumei de 220000 lei sau bani de pe casa se vor imparti la 2 avand cota de 50%.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:41, 27 Octombrie 2020
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema este ca eu nu dispun de acesti bani

pai dvs nu stiati asta ? trebuia sa va opuneti si sa cereti sa se vanda, ceea ce ar fi insemnat ca suma obtinuta se va imparti egal.
acuma, sunteti in pierdere, se executa imobilul si va trebui sa ii dati 220 mii si dvs ramaneti cu cat ramane , daca mai ramane ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divorț Mari76 Mari76 Bună seara. În cazul în care se ajunge la un divorț, dacă terenul pe care cei doi soți au construit casa, apartine doar unuia dintre soti dobândit ... (vezi toată discuția)
Pot prelua rata pe mine daca raman in casa? MarianG111 MarianG111 Buna ziua. Avem o casa de impartit cu rata ipotecara inca 20.000 euro . Doresc sa dau la partaj si sa raman eu cu casa , dupa terminare si stabilirea sultei , ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in urma unui partaj voluntar? camelus79@yahoo.com camelus79@yahoo.com am divortat acum 3ani am facut partaj voluntar la notar care prevede :daca an doi ani de zile ai dau o solda de 10mii euro fostului meu sot ami revine locuinta ... (vezi toată discuția)