avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In urma cu doi ani prietenul meu a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In urma cu doi ani prietenul meu a cumpărat un autoturism ...

Buna ziua! In urma cu doi ani prietenul meu a cumpărat un autoturism și la înmatriculat pe numele meu. Eu am un proces pe rol pentru succesiunea un urma decesului soțului. Suma de bani pe care o sa trebuiască să o plătesc celuilalt moștenitor nu o am, fiind prea mare. Se poate in acest caz sa imi facă o executare silita la autoturism.
Deasemenea, daca as face o donație a autoturismului prietenului meu el având o datorie mai veche la Provident, care acum este data la o firma de recuperatorii, as vrea să îmi spuneți dacă aceștia îi pot sechestra mașină.

Alte discuții în legătură

Executare silita tudosaloredana tudosaloredana Am un prieten, care in urma unei hotarari judecatoresti trebuie sa restituie o suma de bani unei terte persoane. In acest moment nu poate plati aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu autoturism cu proprietar decedat madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, In cazul in care proprietarul autoturismului este decedat pot recupera mostenitorii, respectiv sotia supravietuitoare taxa de mediu? Dupa ... (vezi toată discuția)
Ajutor florin75 florin75 Fratele meu a girat cu o masina un prieten (asa zis) si acum are restante de 250 zile si e pus pe lista biroului executorului judecatoresc , el a decedat, ce ... (vezi toată discuția)