avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună! Am și eu o întrebare legata de pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună! Am și eu o întrebare legata de pensia alimentara, pârâta ...

Bună! Am și eu o întrebare legata de pensia alimentara, pârâta fiind eu, copilul a fost încredințat tatălui după divorț, eu nefiind anunțată de proces, terminându-se în lipsa și stabilindu-se o pensie de 315 lei lunar, a patra parte din minimul pe economie, eu nu sunt angajata nu dețin niciun bun pe numele meu, și mai am în întreținere alt copil minor cu actualul. Sunt obligata sa plătesc chiar dacă nu am niciun fel de venit? Vă rog să mă lămuriți! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:52, 27 Octombrie 2020
Da.se va pune poprire pe orice venit și pt viitor
eu nefiind anunțată de proces,

cum asa ? nu locuiti acolo unde aveti adresa in buletin ? v-a citat cu rea credinta in alta parte ? Cand ati divortat ?
Puteti cere sa va micsoreze pensia , dat fiind faptul ca mai aveti un copil.

puteti sa va angajati ca sa contrbuiti la intretinerea primului copil, ca si ala e al dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neachitata - posibilitate schimbare domiciliu minor cmarian90 cmarian90 Buna ziua, Sora mea a avut un divort cu minori, a divortat in februarie 2012, copilul a ramas la tatal lui, trebuie sa plateasca 25% din venitul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara raluca81 raluca81 Buna ziua ! Ce se intampla in cazul in care sotul meu plateste pensie alimentara copilului din prima casatorie , iar peste o luna urmeaza sa se nasca copilul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara -somer Anacrsitina Anacrsitina Daca tatal ramane fara serviciu si este divortat din ce i se retine pensia alimentara in cazul in care are ajutor de somaj si cat i se retine ,sau nu are ... (vezi toată discuția)