avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cat o sa reziste Elena Udrea ministru in guvernul ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cat o sa reziste Elena Udrea ministru in guvernul Romaniei ?

Pentru ca vad ca Elena Udrea se pregateste sa iasa la pensie din functia de ministru , si pentru ca citii intr-un topic , daca traian basescu rezista 5 ani la Cotroceni , intreb si eu cat timp credeti ca o sa reziste Elena Udrea in functia de ministru ?
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 12:13, 24 Februarie 2010
Eu eram gata sa pariez ca va rezista in functia de primministru.
Eu unul , desi poate multi or sa ma bage pe black list, sunt de parere ca Elena Udrea , daca stie sa isi ia consilierii potriviti si sa mai lucreze putin la anumite aspecte care sa-i consolideze imaginea , poate sa spere la mai mult! Si are si cateva argumente forte care sunt de partea ei: este tanara , este ambitioasa, este o prezenta foarte agreabila si atragatoare , este inteligenta si stie sa evite unele capcane. Greselile pe care , din punctul meu de vedere, le face sunt generate de dorinta ei mare de a se impune! Ar trebui sa urmareasca cateva casete cu Mona Musca- cred ca stilul acela i s-ar potrivi de minune-discurs inteligent, cu argumente , usor militant, fara a intra in capcanele intinse de adversar, ferm si intotdeauna destins(acea destindere care genereaza interlocutorului impresia ca esti sigur pe ceea ce spui --ca si jucatorul de poker-ai o mana moarta dar blufezi cu zambetul pe buze)
Cat va rezista Elena Udrea ca ministru? Raspunsul este invariabil legat de o alta necunoscuta - cat va rezista acest guvern ?
Elena Udrea , din punct de vedere managerial , fara a mai comite greseli datorate lipsei de consiliere , poate rezista lejer si cateva mandate! Un lucru e cert: cu cat rezista mai mult , cu atat va capata mai multa experienta in vederea accederii pe un post de coordonare , conducere si sinteza ,cum este acela de prim-ministru!B-)
In mod normal, pe acest site, discutam ideea si nu persoana, astfel ca subiectul pus in discutie ar fi trebuit sa vizeze "ideea":), in caz contrar, existand riscul ca subiectul sa fie considerat "atac la persoana"...si probabil sters...

:):):) Si in plus, imi pare a fi o intrebare mai mult retorica decat interogativa!!!
Si ca sa mai si glumim putin, acum in prag de sarbatori pot sa spun ca de obicei, simturile (in speta verbul "vad") ne pot insela, insa inima, niciodata, spunea "un batran intelept".

P.S. Nu ma pricep la politica dar mi se pare ca subiectul intrebarii userului, este mai bun si mai capabil decat alte subiecte aflate in functii similare...insa repet, nu ma pricep la politica dar mi s-a parut, pe undeva, o usoara tenta de misoginism...posibil insa sa fie doar o "parere", conform aceluiasi principiu anterior mentionat, cum ca "simturile te pot insela".
Dupa parerea mea Elena Udrea o sa reziste ca ministru in guvern pana cand influenta lui Traian Basescu in PDL o sa inceapa sa se estompeze .
Nu am "parti-pris-uri" politice.Sunt persoane,pe care le accept,pe care le stimez si persoane care imi repugna.Din nefericire,cele din ultima categorie,prevaleaza ca numar.De fapt pentru a nu-mi crea adversitati,este ultima mea postare pe teme politice.
Consider ca nu orice persoana"cu aspect",cu "steiff" este neaparat si inteligenta sau capabila sa faca ceva,pana la proba contrarie.
Am vazut cate ceva din audierea Elenei Udrea si am observat o singura trasatura esentiala,trufia din comportament.
Care sunt realizarile de pana acum ale fostului si actualului ministru ?
Probabil ca le vom vedea pe cele viitoare,atat cat va sta in functie. Si va sta in functie ,nu neaparat datorita unor calitati,ci ...pentru ca trebuie sa stea.
Oricum,prefer trufia reala si oarecare "sufiecienta" ale Elenei Udrea,decat tremurul mai mult decat perceptibil si jenant al Aurei Vasile,cunoscuta consumatoare de anvergura,careia se vedea clar ca i-a lipsit "combustibiliul" in acea zi)a avut prea multe audieri!).Este greu sa ajungi parlamentar,dupa ce ani de zile injurai soferii,ca sef de coloana sau le cereai ciubucuri pentru rezolvarea unor probleme.
De cele mai multe ori este bine sa fii realist si sa iti pui intrebarea:
Dar cei care voteaza in Paralament sau in comisii,cine sunt ?
Cred ca o "suma" comparabila cu "zero si ceva"(un si ceva foarte mic) este sesizabila de oamenii de buna credinta.
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2009
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Rezista 5 ani traian basescu la cotroceni? freeanifer freeanifer As fi curios ce parere aveti in perspectiva vremurilor tulburi care se intrevad si a opozitiei serioase a lui Crin Antonescu , sustinut se pare si de PSD. Eu ... (vezi toată discuția)
Pe cine o sa desemneze traian basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , ... (vezi toată discuția)
Honorius prigoana... deputat?! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Politica romaneasca ne arata clar un lucru: CA TINE! Ce anume tine? Pai tine orice! Cat timp tine ? La nesfasit! Sau nu?! Ce reprezentativitate ... (vezi toată discuția)