avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daca in urma unei constatari amiabile, eu fiind ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daca in urma unei constatari amiabile, eu fiind pagubitul, optez ...

Daca in urma unei constatari amiabile, eu fiind pagubitul, optez pentru reparatia masinii intr-un service partener cu societatea de asigurari exista riscul sa mi se sechestreze masina de catre service pana cand plateste societatea de asigurari? Sau pur si simplu, dupa ce e gata, merg si o iau, pentru ca au deja un acord? Service-ul este partener/agreat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:54, 12 Noiembrie 2020
Vă sfătuiesc săscoateți autoturismul din dervice fără aprobare. Dacîă nu reușiți să vărezolvați problema vă sugerez să vă sugerez să dați în judecată asiguratorul solicitând penalități de întârziere și daune pentrulipsa de folosință a autoturismului (dacă autoturismul îl folosiți în îndeplinirea obligațiilor de servici).
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie David Mariana 50 David Mariana 50 In 31 Decembrie am avut un accident cu pagube materiale fara intelegere amiabila. Eu am fost de vina. S-a incheiat la politie proces verbal de constatare, am ... (vezi toată discuția)
Imi cer sa platesc dauna provocata si reparata pe casco desi eu aveam rca valabil MihaiEduard MihaiEduard Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati. acum doua luni fiind sofer la o firma conducand un tractor am acrosat un autoturism parcat din cauza conditiilor de ... (vezi toată discuția)
Despăgubire staționare taxi (în calitate de păgubit), ca urmare a unui accident. mai este de actualitate acest tip de despăgubire? Parakalo Parakalo Mai este de actualitate acest tip de despăgubire. Mâine fac 4 săptămâni de staționare și sunt și operator de transport. Întâmpin reticență din ... (vezi toată discuția)