avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am fost sancționată cu suspendarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am fost sancționată cu suspendarea permisului de ...

Buna ziua,
Am fost sancționată cu suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 30 zile, amendă și puncte de penalizare în luna decembrie 2018. Am depus contestatie, am piedut procesul.
În data de 13.10.2020 a fost data sentința.
În data de 16.10.2020, am depus la sediul politiei permisul si decizia Tribunalului listată de pe pagina de internet. Am primit o dovadă de o 1 zi.
Azi 29.10.2020, am primit prin postă o adresă de la IPJ Serv. rutier în care mă anunță ca am suspendat permisul pe o perioada de 90 zile, începând cu 17.10.2020.
Se prelungeste perioada de suspendare, dacă vrei să dovedești ca ai avut dreptate?

Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:41, 29 Octombrie 2020
E o ciudatenie, oricum si trebuie sa mergeti la politie s-o lamuriti. Nu se intelege de ce 90 de zile.
Totusi, nu ati dat niste date importante:
1. Ce proces ati pierdut, cel de fond ? Nu aveati de ce sa predati permisul pina la expirarea termenului de apel, care oricum incepea din momentul primirii hotaririi motivate , acasa.
2. Permisul se preda insotit de copie legalizata a hotaririi judecatoresti, definitive, altfel se majoreaza suspendarea cu 30 de zile.
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis dosar din 2011 puslic puslic Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30. S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
Suspendare dupa contestatie the_power_25xxxx the_power_25xxxx in data de 21/09/2009 mi-a fost retinut permisul pentru depasirea vitezei legale. am facut contestatie si mi-am recuperat permisul in baza certificatului de ... (vezi toată discuția)
Salut, am avut o suspendare de permis in 2021 pentru viteza, ... Daywalkerr Daywalkerr Salut, am avut o suspendare de permis in 2021 pentru viteza, anume 3 luni suspendare. Am facut contestatie ulterior si apel in cele din urma am pierdut si ... (vezi toată discuția)