avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendarea stimulentului de insertie..
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendarea stimulentului de insertie..

Buna ziua, astazi am primit decizia in privinta stimulentului de insertie, ceea ce vreau sa va intreb eu este....am primit 2 foi...una in care mi se acorda dreptul...una in care mi se suspenta 2 luni...motivul articolul 11...tin sa precizez ca am 2 copii de la care am trecut dintr-un concediu in altul...este normal sa mi se suspende 2 luni in condiile in care eu sunt si in somaj tehnic?
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
Ana Maria Radu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Radu , utilizator 21:03, 29 Octombrie 2020
Tatal copilului a intrat in CCC?
Nu, a renuntat la luna tatalui la ambii copii, am stat eu in ccc, multumesc

Cornel Vasile a scris:

Tatal copilului a intrat in CCC?

Tatal indeplinea conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?
Da, dar am preferat sa stau eu

Cornel Vasile a scris:

Tatal indeplinea conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului - lege noua pentru tata ionutr81 ionutr81 buna ziua, recent a aparut o lege inc e priveste cresterea copilului ce mentioneaza ca ambii parinti trebuie sa participe activ si cat de cat proportional la ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa ccc Dany57 Dany57 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: m-am intors la munca din CCC, la 11 luni ale copilului, ca sa primesc stimulentul de insertie. Am inceput la un alt ... (vezi toată discuția)