avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Doresc sa deschid o actiune civila pentru acordarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Doresc sa deschid o actiune civila pentru acordarea Bursei de merit

Buna ziua,
Doresc sa deschid o actiune civila pentru a cere sa imi fie acordata bursa de merit gradul al 2 lea.
Precizez ca sunt student anul 3 al USAMVB, si la afisarea listelor cu burse eu nu am fost eligibil cu media 8.47, am facut contestatie dar a fost respinsa iar raspunsul a fost ca "nu mai sunt fonduri" pentru ca au fost prioritare bursele sociale...de precizat si ca la anul 2 ultima medie care a luat bursa a fost 8.35, iar la anul meu, anul 3 a fost 8.58,
Intrebarea mea este:
Ce șanse sunt in instanta sa obtin castig de cauza, avand in vedere regulamentul care spune ca sunt eligibili pentru bursa de merit gradul 2, studentii cu media intre 8.00 si 9.00.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Fals - marire medie la universitate student02 student02 Buna ziua, Sunt student la o universitate, la master. Recent s-au afisat listele cu bursierii, iar pe lista, un coleg de-al meu era trecut cu media 9.50. ... (vezi toată discuția)
Bursa de performanta si bursa de merit lorelena1306 lorelena1306 Sunt studenta la UTCB, an 2. In urma participarii la un concurs de mecanica am obtinut bursa de performanta fiind pe locul 2. In acelasi timp, am note foarte ... (vezi toată discuția)
Studentia si bursele lorelena1306 lorelena1306 Sunt studenta la UTCB, an 2. In urma participarii la un concurs de mecanica am obtinut bursa de performanta fiind pe locul 2. In acelasi timp, am note foarte ... (vezi toată discuția)