avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Documente necesare actualizare C.F. - Stergerea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Documente necesare actualizare C.F. - Stergerea sarcinilor si ...

Documente necesare actualizare C.F. - Stergerea sarcinilor si trecerea numelui sotului in extras

Ce document trebuie dus la Ocpi pentru a dovedi incheierea creditului facut la casa de economii si consemnatiuni? Ultima rata a fost in 1993.
Sotul a participat doar la plata a 7 rate anuale din 15. Ne-am casatorit in 1987. Poate fi calculata partea lui ? Ce documente trebuie sa duc pentru a aparea si numele lui in extras? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
monahelenus, utilizator

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri - drept de creanta ga0241 ga0241 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema pe care nu stiu cum sa o gestionez: sunt in proces de partaj cu fostul meu sot impreuna cu care am contractat un ... (vezi toată discuția)
Carte funciara si cadastru apartament cumparat in 1991 DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, In anul 1991, parintii mei au cumparat un apartament de la ICRAL. Anul acesta, dorind sa-l vanda, au inceput demersurile pentru a face cadastrul. ... (vezi toată discuția)
Divort, bun comun mcv mcv Sunt titularul unui autoturism luat prin credit auto. Creditul expira peste trei ani. Singur am participat la achizitia auto. Prin divort, sotia imi poate ... (vezi toată discuția)