avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Lucrez la o institutie publica si sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Lucrez la o institutie publica si sunt fortata (verbal) ...

Buna ziua
Lucrez la o institutie publica si sunt fortata (verbal) sa preiau o gestiune si automat sa imi retraga din salariu si garantia. Oare daca pe procesul verbal de predare primire mentionez ca preiau gestiunea prin cumul , o sa imi retina din salariu sau o sa raman eu cu gestiunea?

Alte discuții în legătură

Dilema IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti daca angajatorul meu (statul) ma poate obliga in vreun fel sa semnez un act in care mi se da in gestiune tot \"locul de ... (vezi toată discuția)
Preluare fortata a gestiunii Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Buna ziua, Angajatorul (institutie publica) m-a obligat sa preiau gestiunea fara a fi emis o decizie in acest sens, Cu toate acestea , doreste sa imi retina ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)