avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preluare fortata a gestiunii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preluare fortata a gestiunii

Buna ziua,
Angajatorul (institutie publica) m-a obligat sa preiau gestiunea fara a fi emis o decizie in acest sens, Cu toate acestea , doreste sa imi retina 10 % din salariu sub motivul garantiei de gestiune .
In cazul in care decizia respectiva va fi emisa , eu nu doresc sa o semnez si nici sa preiau gestiunea , avand in vedere ca nu am studii sau cursuri de specialitate in domeniul economic.
Inrtrebarea mea este : pot sa refuz semnarea acestei eventuale decizii prin care as fi obligat sa preiau gestiunea ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dănuț-Adrian , utilizator 20:35, 7 Decembrie 2022
Puteți refuza, dar sa și o contestați în instanță.
Va mulțumesc d-le consilier!
O seară bună va doresc
P. S. Mentionez că exista deja un gestionar numit prin decizie si care se ocupă cu gestiunea - "mamă", dar la "mica înțelegere" a fost repartizata gestiunea fiecarei secții responsabilului de secție (...) ceea ce nu mi se pare corect și nici legal.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2022
Dănuț-Adrian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii. sunt fortat sa preiau gestiunea la o institutie publica George_one George_one Buna ziua. Un director la o institutie publica ma forteaza sa preiau gestiunea, eu nu sunt de acord, am obiectat pe decizia de numire a mea. Ar urma s-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sint angajat la o societate nationala pe actiuni , ... EndreG EndreG Buna ziua. Sint angajat la o societate nationala pe actiuni , unde actionarul principal este statul Roman . Am fost angajat si lucrez pe o functie thnica de ... (vezi toată discuția)
Contract garantie materiala mihailionescu88 mihailionescu88 conform legii 22/18.11.1969 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garantii – actualizata... : ART. 11 Constituirea garantiei se face prin ... (vezi toată discuția)