avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dilema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dilema

buna seara,
va rog sa-mi spuneti daca angajatorul meu (statul) ma poate obliga in vreun fel sa semnez un act in care mi se da in gestiune tot "locul de munca", respectiv niste terenuri sportive sintetice. mentionez ca sunt incadrata casier, mi se opreste garantie pentru bunuri banesti, si se doreste sa semnez pentru aceste terenuri si tot ce se afla acolo. este normal? daca fiecare la locul de munca ar semna pentru tot, inseamna ca am fi cu totii gestionari?!? pot refuza? daca da, ce am la baza si daca nu, deasemena, ce temei legal au? este compatibila incadrarea mea cu acest lucru? ideea e ca, cineva vrea sa scape de ele.ar trebui sa-mi schimbe incadrarea? eu si colega mea nu vrem sa semnam pentru ca nu avem siguranta bunurilor acolo.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IORDAN ELENA , utilizator 09:03, 9 Septembrie 2011
dacă nu doriți, nu semnați. nu vă poate obliga nimeni. orice gestiune se preia în baza unui proces verbal de predare primire și nu este inclusă în fișa postului. pentru a primi o gestiune trebuie ca gestionarul să semneze de primirea ei.
multumesc pentru raspuns. eu nu sunt gestionar, dar aproape ma obliga sa semnez, tocmai un proces verbal de predare primire. ce sa fac daca nu vreau, din motive de nesiguranta a gestiunii?
si inca ceva...pentru ca mi-am luat cateva zile de concediu, si colega mea nu poate lucra si in locul meu, a fost modificat programul de lucru dupa bunul plac al sefului...inteleg ca acesta ramane si in continuare...nu sunt de acord cu el, fiind a-2-a oara cand se schimba din dec. 2010. am contract semnat pt. 40 ore/ sapt., 8 ore/zi si am lucrat cu totul aiurea, orele de week-end si sarbaori legale nefiindu-mi calculate dublu ( cica, nu ieseam la ore!)... este normal? ce am de facut? trebuia sa semnez ceva?...
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)
Concediere gestionar dutu69 dutu69 Sunt gestionar la o societate care comercializeaza feroase gen tabla, profile etc. In data de 09.01.2009 am primit preaviz de 20 zile lucratoare cf.art.65 ... (vezi toată discuția)
Expirare contract individual de munca channaha channaha Buna seara. Am un contract de munca, care expira la 15.06.2012. Astazi am anuntat verbal ca nu mai vreau sa semnez alt contract de munca din motive personale. ... (vezi toată discuția)