avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua In cazul unei persoane care are o pedeapsă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua In cazul unei persoane care are o pedeapsă de 1 an ...

Bună ziua
In cazul unei persoane care are o pedeapsă de 1 an și 10 luni cu executare este atestat în Anglia stă 5 săptămâni în închisoare apoi este eliberat sub control ( brățară electronică, semnătura poliție fiecare zi de luni și să fie la adresă in fiecare noapte). Perioada cu brățară electronică este de 14 luni și acum urmează extrădarea.
Puteți să îmi spuneți cum se calculează vizavi de sentința avuta (1 an 10 luni)
de instanța din Romania.
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: MCMcalin , utilizator 15:30, 31 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! am și eu o întrebare...soțul meu a fost condamnat ... RatZ3038 RatZ3038 Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul Meu a fost condamnat la 8 luni de închisoare în România! Noi aflându-ne acum în uk ! Am făcut toate ... (vezi toată discuția)
Durata executare LordQ LordQ Buna seara, Am primit in 2018 o condamnare definitiva de 6 ani inchisoare cu executare pentru o fapta comisa in 2009 (acces fara drept la un sistem ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)