buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare:incepand cu ce data se pot infiinta aceste societati cu 10lei capital social?mentionez ca ma incadrez in conditiile impuse pt deschiderea srl-ul:varsta sub 35 ani,somer,nu am mai detinut o alta societate.va multumesc
Acest proiect de lege privind stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor tineri debutanti in afaceri a fost initiat de fostul ministru al IMM-urilor, C-tin Nita.
Acest proiect nu a fost supus aprobarii de catre Parlament, si nu vad vreo posibilitate in viitorul apropiat sa se materializeze acest lucru, poate daca o sa li se para interesant actualilor guvernanti.
Pentru mai multe informatii, puteti studia site-ul Ministerului IMM-urilor:
www.mimmctpl.ro/.
multumesc pt promptitudinea cu care s-a raspuns la intrebarea mea.cat despre guvernantii nostrii....din pacate.inca o data multumesc si toate cele bune
Infiintare srl-d
StrViorel
Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)