avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sicietate noua, cu 10lei capital social????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sicietate noua, cu 10lei capital social????

buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare:incepand cu ce data se pot infiinta aceste societati cu 10lei capital social?mentionez ca ma incadrez in conditiile impuse pt deschiderea srl-ul:varsta sub 35 ani,somer,nu am mai detinut o alta societate.va multumesc
Cel mai recent răspuns: luciancozlac , utilizator 01:42, 25 Decembrie 2009
Acest proiect de lege privind stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor tineri debutanti in afaceri a fost initiat de fostul ministru al IMM-urilor, C-tin Nita.
Acest proiect nu a fost supus aprobarii de catre Parlament, si nu vad vreo posibilitate in viitorul apropiat sa se materializeze acest lucru, poate daca o sa li se para interesant actualilor guvernanti.
Pentru mai multe informatii, puteti studia site-ul Ministerului IMM-urilor:
www.mimmctpl.ro/.
multumesc pt promptitudinea cu care s-a raspuns la intrebarea mea.cat despre guvernantii nostrii....din pacate.inca o data multumesc si toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stie cineva daca a fost publicata legea starter? vyo@ vyo@ sau prima firma, dc a fost publicata sau cand va fi? (vezi toată discuția)
Finantare deschidere firma junelys junelys ce posibilitati am de a-mi deschide o firma, in conditiile in care nu dispun de capital de investitii? exista oferte de creditare/finantare o idee? am sub 35 ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)