avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bonurile de benzina sunt deductibile doar 50%?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bonurile de benzina sunt deductibile doar 50%?

Pentru pfa care are contract comodat pentru masina, bonurile de benzina sunt deductibile doar 50%?
situatia este ca masina este proprietate personala a fostilor soti nepartajata dupa divort insa pe actul de identitate a masinii este trecut numele fostului sotului. Titularul pfa este fosta sotie.
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:13, 2 Noiembrie 2020
Bonurile de benzina (in care sa apara codul fiscal al pfa) sunt deductibile doar 50%. Faceti contractul de comodat astfel incat sa apara datele de identificare ale celor doi proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto intre pf si pfa big_bughy big_bughy Buna ziua, am o masina, credit auto, masina este pe numele meu, sunt proprietar, nu banca. As vrea sa o pot trece pe PFA sa imi deduc cheltuielile. Am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli in jurnalul de incasari si plati remusionut remusionut Buna seara, In cazul unui PFA neplatitor de TVA, se pot inregistra si bonurile de benzina si in ce procentaj ( 50% sau 100%)? Daca am mai multe bonuri ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli transport pfa guidofesti guidofesti cum se deduce cheltuie de benzina cu masina propria in un cabinet profesional de psihologia, benzina folosita pt vizite a domicilio de pacienti in terapia..?? (vezi toată discuția)