avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Posibilitate adopție fin de botez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Posibilitate adopție fin de botez

Avem grija de finutul nostru încă de la naștere, eu împreună cu soțul, iar acum are 8 luni. Fina noastră mai are inca 5 copii în întreținere și nu este căsătorită, deci fără alt ajutor întreține copiii. Noi îl iubim foarte mult pe copil, suntem atașați și de fina noastră foarte mult. Din cauza condițiilor materiale, își dorește sa l adoptam noi, mai ales ca și noi suntem apropiați. Ce soluții avem pentru adopția bebelușului? Am încercat sa obținem plasamentul sau, insa Dgaspc ul ne a dat aviz negativ, motivând ca nu se justifica, ca mama naturala are condiții. Aceasta neavând nici casa pe numele sau, nici un venit constant nefiind angajata, și mai are și încă 5 copii în întreținere. Cunosc din lege ca are prioritate la adopție și familia cu care copilul a locuit mai bine de 6 luni, familie care s a implicat în creșterea și dezvoltarea copilului. Va rugam sa ne ajutați cu un sfat. Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Plasament bebelus la nasi KatalinS KatalinS Bună ziua! Acum 6 luni, o cunoștință a născut și și-a manifestat dorința ca de bebelus sa avem noi grija, aceasta mai având încă 4 copii, iar ... (vezi toată discuția)
Îmi cresc finul fără sprijin din partea părinților, pentru că niciunul dintre ei nu vrea să-l întrețină. unde se poate adresa pentru a-și obține drepturile? hacman hacman Buna ziua Eu va multumesc anticipat pentru atentia pe care o veti acorda intrebarii mele. Am luat un fin botezat de noi de la tara sa faca liceul la ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului batut de prietenul mamei nelustroe nelustroe Daca prietenul mamei bate copilul acesteia,la ce se poate astepta si ce va urma pentru copil ? (vezi toată discuția)