avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Protectia copilului batut de prietenul mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Protectia copilului batut de prietenul mamei

Daca prietenul mamei bate copilul acesteia,la ce se poate astepta si ce va urma pentru copil ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 15 Decembrie 2016
la ce se poate astepta

Cine si ce asteapta ?
Cati ani are copilul, copilul nu are mama ?
Urgent trebuie făcută sesizare la DGASPC - Protecția Copilului.
Este necesară o anchetă socială și dacă se impune și o expertiză psihologică.
Dacă mama minorului este iresponsabilă, copilul trebuie instituționalizat temporar, și apoi schimbat domiciliul la tata natural, sau dat în plasament la o familie.
Multumesc pentru raspuns!De s-ar gasi o solutie prin care iubitul mamei sa suporte rigorile legii si copilul sa fie cu mama.

Copilul e cu mama ,vrea si trebuie sa ramana cu ea,dar problema e ''iubi'' al mamei,care domina si trebuie sa inteleaga ca e pasibil de(ce zice legea),daca nu e om !
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
gi-jane2, moderator
Dar mami nu vede ca iubi ii bate copilul ? Inca o data intreb, ce varsta are copilul ?
Mama nu se poate muta cu copilul unude au stat si inainte de iubi sau sa il dea afara daca iubi a venit in casa mamei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu minor, alienare parentala claudiuferlai claudiuferlai Buna ziua, Dupa 2 ani de proces, divort cu minori, dupa ce prima instanta decide fara a-mi accepta probele si cu exemple contradictorii deciziei in motivare, ... (vezi toată discuția)
Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor - acordul tatalui e necesar? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, am o nedumerire pe care nu am reusit sa o rezolv studiind vreo lege in privinta aceasta si anume: - minorului i s-a stabilit domiciliul la mama, ... (vezi toată discuția)