avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, As putea sa inregistrez coasigurat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, As putea sa inregistrez coasigurat parintele unui ...

Buna ziua,

As putea sa inregistrez coasigurat parintele unui angajat care incaseaza somaj din Italia? Este considerat venit in Romania acel somaj?
Cel mai recent răspuns: BiancaOrban , utilizator 13:10, 17 Noiembrie 2020
Buna ziua,

Am pus o intrebare cu ceva timp in urma, dar nu am primit raspuns. Am sa rescriu intrebarea, poate ma ajuta cineva cu un raspuns... As putea sa inregistrez coasigurat parintele unui angajat care incaseaza somaj din Italia? Este considerat venit in Romania acel somaj?

Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
BiancaOrban, utilizator
Intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate .
Da, intre timp am sunat la Casa de Sanatate. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere asigurare medicala I.F-D I.F-D O persoana cu somaj in Italia si fara venituri in Romania, poate deveni coasigurata sotului care este pensionar in Romania? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Contributie cjas eukyra1 eukyra1 buna ziua, as dori sa intreb,daca din ianuarie 2016,sunt somer fara indemnizatie(mi s-a incheiat perioada de 1 an),trebuie sa platesc contribuitie la casa de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cass pentru coasigurat cetatean strain rezident in romania dbatman dbatman Buna ziua; Sotia mea este cetatean canadian si de curand a obtinut permisul de sedere in Romania pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a inchide complet ... (vezi toată discuția)