buna ziua,
as dori sa intreb,daca din ianuarie 2016,sunt somer fara indemnizatie(mi s-a incheiat perioada de 1 an),trebuie sa platesc contribuitie la casa de sanatate?
Si as dori sa stiu,daca fiica mea este somera (in plata),poate sa ma ia ca si coasigurat?
Si daca ma puteti indruma cu toata aceasta birocratie-de unde si cu ce sa incep..
Va mutumesc.
Cu stima
va multumesc..am auzit ca se va modifica acest paragraf,vizavi de situatia in care sunt eu?...sunt situatii(chiar daca irelevante pentru guvern,stat),dar este oarecum ilogic sa platesti daca nu ai un venit(pe mine ma ajuta parintii in acest moment,din pensia lor).Probabil este o "categorie" ,mai colorata,a acestei tari,care au palate si care se erijaza,dar mai suntem si oameni de buna credinta,care chiar sunt intr-o situatie grava...dar,se pare,nu conteaza,suntem bagati toti intr-o singura oala...plus,nu am nevoie de serviciile din sistemul de sanatate,nu ar fi mai corect sa te taxeze in situatia cand ajungi la "cheremul"lor,a medicilor?Eu chiar nu am nevoie de medici!!!!(la cum se prezinta sistemul),prefer sa mor,sincer...
multumesc @freeelis...sa inteleg,ca pana se fructifica,trebuie sa platim..sigur,chiar daca vor modifica ceva,nu o vor face retroactiv...deci,romanul,bun de plata...