avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! In 2013 am primit, printr-un act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! In 2013 am primit, printr-un act de donatie, casa ...

Buna seara! In 2013 am primit, printr-un act de donatie, casa parinteasca. Contractul de donatie a fost intocmit in 4 exemplare, unul apartinand mie, altul apartinand parintilor si 1 exemplar pt Biroul de cadastru si publicitate imobiliara, iar altul pt arhiva Biroului notarial. Problema este ca o persoana din familie, care locuieste in acel imobil (eu fiind stabilita in alt oras), mi-a ascuns/pierdut exemplarul meu original din contract, eu ramanand cu copii doar. De asemenea, si actul de la Oficiul de Cadastru il am tot sub forma de copie. Care sunt pasii pentru a-mi recupera documentele originale? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 3 Noiembrie 2020
Pai nu mai au paritii un exemplar? Dacă nu mergeti la notar sa va elibereze un duplicat
Ba da, au, insa nu doresc sa renunte la exemplarul lor si nu am cum sa ii fortez. Multumesc pentru raspuns!
puteti merge cu ei sa va faca o copie legalizata la orice notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Părinții mei mi-au donat o garsonieră, dar ca act mi s-au dat două duplicate nesemnate. am dreptul să îi solicit doamnei notar o copie după original? Ale Vio Ale Vio Buna ziua. Ieri, 12 septembrie 2018, părinții mei mi-au donat o garsoniera, prin act donație, la notariat. Fratele meu este trecut ca si declarant, în ... (vezi toată discuția)
Act original Dumies Dumies nu mai am un act original de vanzare cumparare ,pot sa- l solicit numai la notarul care l_a redactat? (vezi toată discuția)