avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, pentru cei care se întorc din diaspora in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, pentru cei care se întorc din diaspora in tara exista ...

Buna ziua, pentru cei care se întorc din diaspora in tara exista vreun ajutor de care poți beneficia?

Alte discuții în legătură

Ajutor financiar de relocare pentru cei din diaspora Dumitru911 Dumitru911 Buna ziua, Am revenit acum 1 luna in Romania dupa o perioada de 9 ani in UK. Am citit un articol despre ajutor financiar de relocare pentru cei din ... (vezi toată discuția)
Initiere activitate in romania nicola123 nicola123 Buna ziua! As dori sa stiu care sunt demersurile necesare pentru a deschide o activitate in Romania. Daca pot accesa la anumite fonduri europene, cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea in tara AdynaG AdynaG Buna ziua! ma intorc in tara cu un copil de un an. Nu am beneficiat de toate cele 6 luni de maternitate opțională (mi-au rămas 3) si ma întrebam dacă le ... (vezi toată discuția)