avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor financiar de relocare pentru cei din diaspora
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor financiar de relocare pentru cei din diaspora

Buna ziua,

Am revenit acum 1 luna in Romania dupa o perioada de 9 ani in UK.
Am citit un articol despre ajutor financiar de relocare pentru cei din diaspora care revin in tara dar nu gasesc resurse care sa explice cum si unde se fac demersurile pentru a obtine acest ajutor.

Apreciez anticipat orice ajutor in aceasta privinta.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 12 Noiembrie 2024
Este doar Propunere legislativă pentru conectarea românilor din afara granițelor cu țara
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Truse prim ajutor firma si auto Mikulas69 Mikulas69 Buna ziua, Sunt Ecommerce Manager la o firma din UK si as dori sa import la noi in tara truse de prim ajutor pentru firme/case/auto. Am citit legea de ... (vezi toată discuția)
Regimul tva în cazul clienților non-ue insomnia13ro insomnia13ro Bună ziua, Am două întrebări: 1. Cazul meu concret: Sunt traducător PFA neplătitor de TVA. Am doi clienți persoane juridice non-UE (din SUA și ... (vezi toată discuția)
Conectare la rețeaua de telefonie din ucraina Raduandrei7865 Raduandrei7865 Buna ziua nu stiu daca a mai întîmpinat cineva o problemă asemănătoare dar as dori sa stiu ce părere aveți despre aceasta problema.pe data de 13 iulie ... (vezi toată discuția)