avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt valide documentele demisie primite pe mail in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt valide documentele demisie primite pe mail in relatia cu statul?

Buna ziua,

Am schimbat locul de munca in timpul pandemiei si avand in vedere situatia actuala, toate documentele mi-au fost trimise pe mail semnate si stampilate de catre fostul angajator.
Intrebarea mea este daca documentele acestea vor fi cerute pe viitor de institutiile publice (poate la varsta pensionarii?), si daca da, as putea avea probleme pentru ca nu le-am primit in original in format fizic? E de ajuns sa le printez pe cele primite pe mail?

Va multumesc,
Ionut
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 3 Noiembrie 2020
Vi se vor solicita originalele la pensionare ... prin urmare, solicitati angajatorului sa vi le comunice si prin posta/curier.

Documentele sunt valabile numai daca sunt insotite de o semnatura electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura electronica auto raulct12 raulct12 Salut, Am cumparat zilele astea o masina din Italia si astia mi-au dat o factura electronica. Adica am primit-o pe mail ca pdf. Ca sa merg sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)
Factura scanata Conta2021 Conta2021 Buna ziua,Este considera factura electronica factura scanata, venita prin email ce are stampila si semnatura? Se poate inregistra o factura sacanata si ... (vezi toată discuția)