avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, in condițiile în care instanta de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, in condițiile în care instanta de judecata nu a ...

Bună ziua, in condițiile în care instanta de judecata nu a trimis o decizie jucatoreasca definitiva (hotărâre data in urma cu 5 luni) și in timpul procesului de divorț avocatul a cerut pe cale separata banii de onorariu avocat, hotărârea fiind data din culpa comună, eu ca si pârât pot depune la judecatorie o cerere pentru recuperarea cheltuielile de judecata atasand copii după chitanțe ? Unde pot gasi o astfel de cerere si xam ce pasi sunt dd urmat?
Cel mai recent răspuns: Ștefan18drb , utilizator 17:45, 4 Noiembrie 2020
Dacă nu vi s-a admis în totalitate cererea nu puteti recupera decat parțial onorariul in functie de pretențiile admise .cererea poate sa v-o redacteze avocatul.va trebui sa platiti taxa de timbru la valoare
Avocatul nu mai răspunde.. Eu fiind în tot acest timp plecat in America, ei i sau dat banii ceruti în timpul procesului de divorț si partaj, 2 dosare mergând împreună, costuri totale la mine ar fi de 10.000 lei sau 10.500 lei pe 3 chitanțe.. Pot recupera ceva din banii aceștia sau mai bine îi trec pe lista de cheltuieli nerecuperabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme -partaj ionut c ionut c Buna ziua! Dupa un divort ciudat,ce a durat 3 ani si cateva luni(fara copii si fara vreo avere impresionanta),am ajuns sa am probleme cu avocatul.La terminarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata. conditii admisibilitate Camy2013 Camy2013 in urma unui proces de anularea c.f fiind reclamanta in proces am angajat un avocat cu un onorariu de 6000 lei care i-am achitat. In urma hotararii ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes coke coke Cum recuperez de la parat onorariul de succes pe care l-am platit avocatului dupa terminarea procesului? (vezi toată discuția)