Bună ziua, in condițiile în care instanta de judecata nu a trimis o decizie jucatoreasca definitiva (hotărâre data in urma cu 5 luni) și in timpul procesului de divorț avocatul a cerut pe cale separata banii de onorariu avocat, hotărârea fiind data din culpa comună, eu ca si pârât pot depune la judecatorie o cerere pentru recuperarea cheltuielile de judecata atasand copii după chitanțe ? Unde pot gasi o astfel de cerere si xam ce pasi sunt dd urmat?
Dacă nu vi s-a admis în totalitate cererea nu puteti recupera decat parțial onorariul in functie de pretențiile admise .cererea poate sa v-o redacteze avocatul.va trebui sa platiti taxa de timbru la valoare
Avocatul nu mai răspunde.. Eu fiind în tot acest timp plecat in America, ei i sau dat banii ceruti în timpul procesului de divorț si partaj, 2 dosare mergând împreună, costuri totale la mine ar fi de 10.000 lei sau 10.500 lei pe 3 chitanțe.. Pot recupera ceva din banii aceștia sau mai bine îi trec pe lista de cheltuieli nerecuperabile?
Probleme -partaj
ionut c
Buna ziua! Dupa un divort ciudat,ce a durat 3 ani si cateva luni(fara copii si fara vreo avere impresionanta),am ajuns sa am probleme cu avocatul.La terminarea ... (vezi toată discuția)