avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna Ziua! La calculul pensiei în 2020, se iau în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna Ziua! La calculul pensiei în 2020, se iau în calcul beneficiul ...

Buna Ziua!
La calculul pensiei în 2020, se iau în calcul beneficiul de pe 2019 și salariile compensatorii de la plecarea in pensie, in 2020, întrucât au fost raportate la Casa de pensii?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil pentru lucrator in constructii nimenea nimenea Buna ziua! Conform OUG 114/2019 salariatii din domeniul constructiilor beneficiaza incepand cu data de 01.01.2019 de anumite beneficii( salariul minim 3000 si ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează indemnizația ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un sfat. Un angajat are 3 zile de concediu neefectuate din 2019 si 5 zile din 2020. Restul ... (vezi toată discuția)
Recunoastere adeverinte venit suplimentar pt. calcul pensie AdrianaBal AdrianaBal Buna ziua ! Din cate stiu,in noua lege a pensiilor CONTRIBUTIVITATEA este specificata ,in mod expres,la calculul pensiei. In situatia in care eu am intrat in ... (vezi toată discuția)