avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot să fac contestație proces verbal cu scutire ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot să fac contestație proces verbal cu scutire taxă timbru ...

Pot să fac contestație proces verbal în termen legal incluzând scutire taxă timbru judiciar din lipsă venit?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2020
Luc7, utilizator
Cel mai recent răspuns: Luc7 , utilizator 22:27, 4 Noiembrie 2020
Chiar nu.aveti 20 de lei pt a achita taxa de timbru?Pt a beneficia de ajutor public judiciar trebuie sa faceti cerere adresată instanței ,sa depuneti acte,declarație pe propria răspundere că nu realizați venituri,ca nu ati beneficiat de ajutor în ultimul an,de la.anaf dovada va nu aveti contracte de închiriere de arendă etc.Numai timpul.pierdut și prețul.transportului în comun costa mai mult decat suma.datorata ca taxă de timbru..
Dragă domnule avocat, să știți că nu toată lumea are o meserie bănoasă ca a d-stră. Eu nu am niciun venit chiar dacă am lucrat 13 ani și am fost urmărit de fosta securitate, nu am nimic de închiriat sau arendat, stau singur într-o cameră. Iar dacă nu pot să plătesc o amendă de trecere pe roșu cu ochelarii aburiți de la mască de 145 lei, credeți că mai am pe deasupra 20 de lei?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Chiar nu.aveti 20 de lei pt a achita taxa de timbru?Pt a beneficia de ajutor public judiciar trebuie sa faceti cerere adresată instanței ,sa depuneti acte,declarație pe propria răspundere că nu realizați venituri,ca nu ati beneficiat de ajutor în ultimul an,de la.anaf dovada va nu aveti contracte de închiriere de arendă etc.Numai timpul.pierdut și prețul.transportului în comun costa mai mult decat suma.datorata ca taxă de timbru..

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati muncit doar 13 ani nu aveați cum sa primiti o pensie decentă.Am rude care au profesat pana la 85-86 de ani aproape 60 de ani "in câmpul muncii' asa ca....Nu ma intereseaza ce bunuri aveti v-am zis doar ce acte trebuiesc sa obțineți și ce demersuri trebuiesc făcute.si ca practic pt 20 de lei pierdeți ore întregi făcând demersuri.Nu stiti dvs ce venituri realizeaza un av ,ce impozite plătește, cat este consumul.nervos pt a obține un.venit decent etc.
Dragă domnule avocat, eu muncesc de la 16 ani și am 67 acum, am contribuit 13 ani și nu am nici o forma de protecție socială în România, pe când alții au contribuit mai puțin că mine și au pensii de ani și ani. Este corect, just și legal, nu-i așa?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca ati muncit doar 13 ani nu aveați cum sa primiti o pensie decentă.Am rude care au profesat pana la 85-86 de ani aproape 60 de ani "in câmpul muncii' asa ca....Nu ma intereseaza ce bunuri aveti v-am zis doar ce acte trebuiesc sa obțineți și ce demersuri trebuiesc făcute.si ca practic pt 20 de lei pierdeți ore întregi făcând demersuri.Nu stiti dvs ce venituri realizeaza un av ,ce impozite plătește, cat este consumul.nervos pt a obține un.venit decent etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut model de declaratie pe propria raspundere Dana Marin Dana Marin Buna dimineata, Caut si eu un model de declaratie pe propria raspundere privitor la faptul ca nu am venituri. Imi trebuie pentru solicitarea de ajutor ... (vezi toată discuția)
Acordare de ajutor public judiciar conpama conpama Buna ziua, in ce conditii pot beneficia de AJUTOR PUBLIC JUDICIAR, mentionand faptul ca sunt somera si am doi copii minori in ingrijire? Intr-un alt dosar, ... (vezi toată discuția)
Partaj ivanka82 ivanka82 Buna ziua, vreau sa divortez si sa fac partajul, insa am aflat ca taxa de timbru este de 3% din bunuri. Daca nu am bani pentru a plati aceasta taxa, am ... (vezi toată discuția)