avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de munca nesemnat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de munca nesemnat

Daca nu se semneaza contractul individual de munca, se merge la locul de munca pentru verificarea atitudinilor, acel contract este valabil? Daca s-a inregistrat in Revisal (o zi) cum poate fi anulat? Mentionez ca persoana era inregistrata in somaj si astfel pierde aceasta indemnizatie.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2020
giuliana1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 5 Noiembrie 2020
C.i.m. nesemnat de ambele parti este un act juridic nevalid.

C.i.m. inregistrat in REVISAL nu poate fi anulat , ci incetat sau radiat in orice stare se afla acesta.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Anulare/stergere cim bianca2020 bianca2020 Sunt \'\'proaspat\'\' absolventa de liceu.Acum o saptamana am gasit un loc de munca ce parea sa fie pe placul meu.Am stat 2 zile in proba dupa care m-au dat ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca. elena_elias elena_elias Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca este inregula ca, contractul meu individual de munca sa nu fie semnat de catre angajator? Practic este o hartie care nu ... (vezi toată discuția)