avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ma confrunt cu o problema stresanta ! acum 15 ani am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ma confrunt cu o problema stresanta ! acum 15 ani am lasat pe ...

Ma confrunt cu o problema stresanta ! acum 15 ani am lasat o persoana in chirie la o casa a parintilor mei pe care am dobandit-o printr-un act de intretinere la notar ! . in 2012 am facut un contract de comodat cu acea persoana si o viza de flotant..avand un baiat care implinea 14 ani si trebuia sa ii faca buletinul. Contractul de comodat a expirat dupa doi ani de zile si nu sa mai reinnoit . Nu am perceput nici o data o suma de bani pt ca locuieste acolo . din motivele ca ,,,, Casa sa nu ramana nelocuita . pt a nu se degrada.... acum de ceva vreme acea persoana e mai tot timpul in stare de ebrietate..deranjeaza vecinii... scandaluri...canapele aruncate prin curte..gunoaie....e deplorabil......copilul care acum are 15 ani a parasit locuinta..certandu-se cu tatal lui.... Problema sta in felul urmator ! : persoana are restante la curent gaze si apa.... facturile curg..el e tot beat si nu mai munceste....am incercat sa vorbesc cu el si nu se poate. ! Nu vreau sa fiu ticalos..dar nu se mai poate. Daca merg si sistez utilitatile fortandul sa plece..este legal ??? intre mine si el nu mai este nici un contract...doar buletinul lui e pe adresa acea. !!
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
cosmin221985, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:58, 3 Februarie 2021
Nu va opreste nimeni sa sistati utilitatile, mai ales ca tot dvs. o sa le platiti, plus majorarile de intarziere...
Si oricum o sa faca asta furnizorii pentru neplata facturilor...
Dar o sa trebuiasca sa platiti reconectarea...

Sfatul meu este sa discutati cu un avocat si sa cereti in instanta evacuarea dumnealui.
Mergeti la judecatorie si solicitati evacuarea sa din locuinta dvs. Avand senstinta va prezentati cu ea peste tot. Astfel devine obligatorie si plecarea sa din locuinta si depuneti sentinta definitiva si la serviciul de evidenta.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Mutatie definitiva catalinpurice catalinpurice am o garsoniera inchiriata unei persoane si i-am facut mutatie cu viza de flotant. acum mi-a explicat ca are nevoie de mutatie definitiva pentru a avea mai ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)