De la ora 11:00, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților
Buna seara. M am despărțit de câteva zile de comunismul meu din cauza faptului că acesta consuma alcool si are un limbaj foarte urat la adresa mea si ma amenintat ca vine peste mine si ma omoară. Precizez ca am si 3 sau patru înregistrări pe tel cum ma amenința cu moartea. Avem un minor de 3 ani impreuna. Intrebarea mea este pot cere ordin de restrictie?? Dar custodia minorului?? Multumesc anticipat.
Încercați întâi sa obțineți ordinul de protecție (nu de restrictie)pe lângă înregistrări trebuiesc martori,acte medico-legal daca a exercitat violențe fizice,ceva plângeri anterioare la poliție etc.Daca obțineți puteti solicita într-un proces ulterior stabilirea domiciliului minorului la dvs iar custodia în general se stabileste comuna exercitată de către ambii părinți.Ordinul obținut poate sa fie un argument dar nu singurul.si.nu decisiv în procesul de "custodie"discutați cu un av astfel de procese sunt destul de complexe.Succes.
Custodie minor
jana orascu
cum pot obtine custodia unui minor de 4 ani daca sotul e agresiv si violent si intentionez sa divortez ? E mai bine sa raman in domiciliul comun sau sa iau ... (vezi toată discuția)