avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de restrictie Buna seara. M am despărțit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de restrictie Buna seara. M am despărțit de câteva zile de concubinul meu ...

Buna seara. M am despărțit de câteva zile de comunismul meu din cauza faptului că acesta consuma alcool si are un limbaj foarte urat la adresa mea si ma amenintat ca vine peste mine si ma omoară. Precizez ca am si 3 sau patru înregistrări pe tel cum ma amenința cu moartea. Avem un minor de 3 ani impreuna. Intrebarea mea este pot cere ordin de restrictie?? Dar custodia minorului?? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Sory78, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:20, 5 Noiembrie 2020
Încercați întâi sa obțineți ordinul de protecție (nu de restrictie)pe lângă înregistrări trebuiesc martori,acte medico-legal daca a exercitat violențe fizice,ceva plângeri anterioare la poliție etc.Daca obțineți puteti solicita într-un proces ulterior stabilirea domiciliului minorului la dvs iar custodia în general se stabileste comuna exercitată de către ambii părinți.Ordinul obținut poate sa fie un argument dar nu singurul.si.nu decisiv în procesul de "custodie"discutați cu un av astfel de procese sunt destul de complexe.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor jana orascu jana orascu cum pot obtine custodia unui minor de 4 ani daca sotul e agresiv si violent si intentionez sa divortez ? E mai bine sa raman in domiciliul comun sau sa iau ... (vezi toată discuția)
Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea monicasimo monicasimo buna ziua.am si eu niste probleme si as vrea sa imi dati niste sfaturi,raspunsuri.in urma cu 2 luni,in italia,am facut o plangere la politie unui cetatean ... (vezi toată discuția)
Divort de sot violent Cristina ioana lacan Cristina ioana lacan Buna intentionez sa divortez de sotul meu pentru ca ma batut de 4 ori din care de 2 ori in fata copiilor!am depus 2 plangeri la politie dar el a spus ca poate ... (vezi toată discuția)