avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am un copil de 10 ani, in clasa a IV-a, iar in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un copil de 10 ani, in clasa a IV-a, iar in localitatea de ...

Am un copil de 10 ani, in clasa a IV-a, iar in localitatea de unde sunt invatamantul se desfasoara on-line, cazurile de boala fiind de peste 1,5 la mie. Ce drepturi am pentru a putea sa stau, macar o parte din zi, cu copilul acasa? Sunt angajat cu norma intreaga, contabil gestiune primara.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 5 Noiembrie 2020
Aveti dreptul la zile libere platite.
Eh, aici intervine problema mea: conformn carei legi/hotarari/emanatii guvernamentale am acest drept? Ce nr are, cum se numeste? Caci consultantul firmei pe partea de probleme de acest gen imi spune ca nu este nimic clar stipulat pe nici unde, drept pentru care patronul imi cere sa iau concediu din zilele mele....
OUG 147/2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. avand in vedere oug 147/2020 , am rugamintea de a ... mela2008 mela2008 Buna ziua. Avand in vedere OUG 147/2020 , am rugamintea de a ma lamuri cum se aplica aceasta, respectiv in situatia in care in scoala/ clasa in care invata ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite parinti Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, cfr legii 147/2020, de zile libere platite pot beneficia parintii copiilor sub 12ani, inscrisi in unitate de invatamant, care daca au o boala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in contextul inceperii noului an scolar, parintele ... carmen_mol carmen_mol Buna ziua. In contextul inceperii noului an scolar, parintele poate solicita sa beneficieze de OUG 147/2020 esalonat , doar pe perioada in care copilul ... (vezi toată discuția)