avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu risc maternal pentru persoane fara venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu risc maternal pentru persoane fara venituri

Bună ziua.
E posibil sa iei Concediu risc maternal pentru persoane fara venituri (am firma, lucrez pe ea, dar sunt doar administrator). Menționez ca sunt Coasigurat (pe soț) și am 6 luni jumate de sarcina.
Ma întreb dacă, in aceasta situatia, se poate incheia contract cu CAS platind 1% si apoi luand concediu de risc (pentru care nu e nevoie sa cotizezi 6 luni), sau e necesar sa fii salariat sau pfa.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

acordare concediu sarcina cu risc job full time,part time si pfa johnlasmane johnlasmane Buna ziua,sunt angajata intr-o companie de 3 ani si sunt insarcinata in 6 saptamani.De 4 luni am un al doilea loc de munca part time si detin si un pfa cu un ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal ligia2013 ligia2013 Buna seara. Am un bebe de aproape 2 ani și sunt in indemnizație creștere copil însă urmează sa ies in scurt timp. O sa ma întorc la servici însă ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil ancaflorinamortun ancaflorinamortun Pot intra in concediu de crestere copil daca ies din somaj si termenul nasterii este dupa 5 luni de la incheierea somajului? Inainte sa intru in somaj am ... (vezi toată discuția)