avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordare concediu sarcina cu risc job full time,part ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare concediu sarcina cu risc job full time,part time si Pfa

Buna ziua,sunt angajata intr-o companie de 3 ani si sunt insarcinata in 6 saptamani.De 4 luni am un al doilea loc de munca part time si detin si un pfa cu un contract de colaborare tot de 4 luni.
Primul job unde am 3 ani vechime este unul cu regim special iar cand sarcina va avea 16 saptamani cu siguranta ma vor trimite in concediu de risc maternal datorita conditiilor de lucru.Am o serie de nelamuriri iar ITM,AJPIS si CAS nu au raspuns in acelasi mod.
Intreb persoanele cu experienta de pe aceasta platforma:daca intru in concediu sarcina de risc mai pot lucra cu jumatate de norma in continuare?mai pot onora contractul de colaborare?Se vor lua in calcul veniturile din contractul part time si contract de colaboare la stabilirea cuantumului indemnizatiei privind concediul de sarcina cu risc?
Si o ultima intrebare :ptr indemnizatia crestere copil se iau in calcul si veniturile de la jobul part time si contract de colaborare?.Mentionez ca platesc Cas si Cass la contractul de colaborare.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
johnlasmane, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua ... Alex2021 Alex2021 Buna ziua. Sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua locuri de munca, unul cu contract de 4 ore si celalalt cu contract de 8 ore. Cei de la medicina ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa si concediul prenatal Marame Marame Buna ziua ! Sunt PFA la norma de venit si sunt insarcinata . Am platit cas , cass , impozit pe primul trimestru , inclusiv cei 0.85% pentru concedii si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil nico55412 nico55412 Buna ziua. Sunt insarcinata cu al doilea copil si problema mea este ca nimeni nu poate sa-mi clarifice cum o sa fie calculat indemnizatia pt cresterea ... (vezi toată discuția)