avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, Acum aproape doi ani fratele meu a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, Acum aproape doi ani fratele meu a condus, fara ...

Bună seara,
De aproape doi ani fratele meu a condus, fara permis, pe un drum județean, un ATV care nu era inmatriculat și era sub influența alcolului. La acea dată el era minor fără a avea antecedente. La ce pedeapsă să ne așteptăm având în vedere că sunt trei capete de acuzare?

Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Băgăcean Alex, utilizator
O măsură educativă neprivativă de libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea la minorat,pedepse aplicabile si consecinte. Dan227 Dan227 Buna seara!Va rog frumos sa ma educati si pe mine in legatura cu cateva aspecte. Acum vreo 2 ani(cand aveam 16 ani,acum am 18) am fost surpins conducand ... (vezi toată discuția)
Ce patest daca am condus fara permis? MateiescuAlex MateiescuAlex Am condus fara permis , nu am oprit la semnalul politistului si la scurt timp am intrat intr un zid si am fugit de la locul accidentului. Ce pot pati?Precizez ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Puiu_Stelica Puiu_Stelica Buna seara, am fost prins conducand fara permis fiind minor, nu mai am antecedente. In cazul pedepsei de un an cu suspendare se poate sa nu primesc ... (vezi toată discuția)