avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Taxa Fond de mediu transport anvelope
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Taxa Fond de mediu transport anvelope

Buna seara,
M-ar interesa daca ma puteti ajuta, va rog, cu ceva informatii sau clarificari pentru urmatorul subiect.
Doresc sa aduc din strainatate un camion cu anvelope SH, pe care mai apoi sa le vand in tara. Bineinteles, prin intermediul unui SRL, nu la negru.
Ce ma intereseaza este ce conditii trebuiesc indeplinite din punct de vedere al mediului. Stiu ca sunt produse poluante si ar trebui platita o taxa de 2RON/Kg catre Fondul de mediu.
Aceasta este taxa care trebuie platita ?
Ce alte acte justificative am nevoie pentru a putea realiza acest transport ?
Mentionez ca am citit ceva legi specifice subiectului, dar vin aici catre dvs. pentru o clarificare si explicatie mai pe ' romaneste '.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratie de mediu cimpazu cimpazu buna seara, va rog mult spuneti-mi si mie cine are obligatia depunerii declaratiei de mediu. multumesc (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pentru deseuri din ambalaje loremaria loremaria Suntem o firma care comercializam materiale de constructii si am vrut sa stim daca trebuie sa platim o taxa de mediu pentru deseurile din ambalaje sau putem sa ... (vezi toată discuția)
Pret de achizitie pentru deseuri feroase stelach stelach Buna ziua, care este pretul folosit de o firma de colectare a deseurilor de fier vechi, pentru colectarile primite gratuit. Am gasit ca se face la valorea ... (vezi toată discuția)