Buna ...poate cineva sa mi raspunda? Locuiesc pe o strada de 300 m lungime ...partea dreapta sunt case ,partea sanga este a unui tip...toata...drumul este cota parte din terenul fiecarui proprietar de casa...tipul de pe partea stanga a facut pe terenul lui depozit de produse de balastiera...are camioane,vola ,excavatoare si zilnic trece pe drum si l deterioreaza,clar...el il reface cu balast dar ne cere noua bani,celor cu case pentru reconstructia lui.cine nu da bani,este amenintat cu tribunalul,ca este lege pentru contributia la refacerea drumului..noi avem doar cate o masina mica...drumul se face la 2,3 luni,in functie de ploi...intrebarea este...este legal ce face,sa aiba depozit si sa treaca zilnic cu camioane incarcate pe un drum care este si al nostru? Va multumesc
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
daca drumul e public si nu exista restrictii de tonaj poate aduce si tancuri. cat despre amenintari cu tribunalul, da, e posibil. si eu va pot actiona in judecata. asta nu inseamna ca voi castiga.
Partea cu tribunalul am inteles-o,domnule Adrian...dar drumul nu este public,este privat...este cota parte din terenul proprietate al nostru,al celor care avem case pe strada asta...
@CriTin Nu inteleg! Daca drumul este proprietatea celor cu case, cum de se zbenguie ala pe drumul dvoastra cu utilaje grele?! Ba va mai si mulge periodic!!! Pe 300 de metri sunteti circa 20 de proprietari, uniti-va si consultati un avocat, s-ar putea sa aveti surprize placute!