avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Detin o proprietate in Comuna Runcu, sat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Detin o proprietate in Comuna Runcu, sat Rachiti. ...

Buna ziua,
Detin o proprietate in Comuna Runcu, sat Rachiti. Proprietarul din spatele casei mele vrea sa construiasca un drum de acces de la principala catre un depozit de lemne. Acel drum va fi tranzitat de camioane de mare tonaj incarcate cu lemne, camionete, tafuri si alte utilaje forestiere. Va rog sa-mi spuneti daca vecinul meu poate sa construiasca acest drum fara acordul meu (vecinilor).
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:48, 29 Mai 2023
Care este statutul terenului pe care vecinul intentioneaza sa edifice drum de acces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ...poate cineva sa mi raspunda? locuiesc pe o strada de ... CriTin CriTin Buna ...poate cineva sa mi raspunda? Locuiesc pe o strada de 300 m lungime ...partea dreapta sunt case ,partea sanga este a unui tip...toata...drumul este ... (vezi toată discuția)
Este legal sa fie depozit de materiale de constructii si dezmembrari ... CriTin CriTin Este legal sa fie depozit de materiale de constructii si dezmembrari auto pe un teren dintr o zonă rezidențială ,care are acces printr un drum privat la ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! imi crapa casa Mianchis Mianchis Buna seara, Am o casa in centrul satului. Terenul din spatele casei apartine Primariei, iar de aprox. o luna pe acest teren, la numai cativa metri de casa, ... (vezi toată discuția)