avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am avut un proces pt contestatie la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am avut un proces pt contestatie la executare silita!dosarul ...

Buna ziua!
Am avut un proces pt contestatie la executare silita!dosarul a avut doua procese,cel initial si apelul.
Sa terminat eu castigand inclusiv ceva cheltuieli de judecată!
Cealalta parte a facut apel,apelul ulterios fiind respins.
Intrebarea mea este:ramane valabil ce sa trecut in primul proces,imi pot recupera acele cheltuieli?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 14:37, 9 Noiembrie 2020
Sigur ca ramane valabila prima hotarare, din moment ce apelul lor a fost respins. Puteti face o cerere partii adverse prin care le acordati un termen de cateva zile (10, spre ex) pentru a face plata cheltuielilor de judecata, indicandu-le un cont. Mentionati ca, daca nu vor da curs acelei notificari, va veti adresa executorului judecatoresc, iar ei vor suporta costuri mai mari.
Daca nu va trimit un raspuns sau nu vor face plata de bunavoie, legalizati hotararea judecatoreasca prin care ati obtinut cheltuieli de judecata si faceti o cerere de executare silita la un executor competent.
Va multumesc frumos pt raspuns!
Peste doua zile ridic de la tribunal hotărârea legalizată!
O singura intrebare,cererea este una tip sau o pot face eu de mână?
O zi plăcută! Si inca odata mulțumesc!
O puteti face dvs de mana!
Multumesc frumos! Pt raspuns,o zi minunată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silita Camelia C.I. Camelia C.I. Buna seara, Am făcut contestație la executare silita și am câștigat. Hotărârea din 02.07.2020 a rămas definitivă deoarece nu au făcut apel. Instanta ... (vezi toată discuția)
Termen plata cheltuieli de judecata apel nefondat Emma_amb Emma_amb Buna seara, Va expun aici, pe scurt, traseul prin care s-a ajuns la apel nefondat: - in 2018 a avut loc o executare silita a unui minor, ce s-a realizat si ... (vezi toată discuția)