avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare: hotarare definitiva in proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare: hotarare definitiva in proces

Cum pot recupera cheltuielile de judecata?
Bună ziua,

Dacă ați câștigat procesul și instanța a obligat partea/părțile adversă/adverse la plata cheltuielilor de judecată, efectuate de către dvs., puteți fie să îi notificați și să vedeți dacă doresc să plătească de bunăvoie, fie să mergeți cu hotărârea (legalizată) la un executor judecătoresc, care se va ocupa de procedura recuperării prin executare silită.

Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit de la angajator notificarea de executare ... kkk31071980 kkk31071980 Buna ziua, am primit de la angajator astazi 10.02.2022 notificarea de executare silita, pentru un dosar din 2014, lipsa rovinieta CNADR. Dosarul este din ... (vezi toată discuția)
Am câștigat o contestație la executare iar instanța a dispus, printre altele, returnarea taxei de timbru judiciar. cum să procedez pentru a recupera această sumă? stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Am castigat un proces civil (contestatie la executare). Instanta a dispus ca dupa ramanerea definitiva a hotararii, paratul sa-mi intoarca suma executata ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita - ce sa fac??? VictorArditti VictorArditti S-a admis incuviintarea silita si maine merg la judecatorie, nu am primit inca nici un act, doar am vazut pe portal, nici nu stiu exact despre ce e ... (vezi toată discuția)