avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Ce s-a scris despre circumstante atenuante??
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Ce s-a scris despre circumstante atenuante??

Buna seara si Craciun fericit stimati colegi!!
Imi poate recomanda sau sa ma directioneze cineva pe o pista unde pot gasi informatii cu privire la subiectul "circumstante atenuante"?Opera d-lui Crisan o am, alceva daca cunoasteti?!;)
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:49, 27 Decembrie 2009
Buna dimineata,
In afara de lucrarea d-lui Crisan nu cred sa mai existe o alta care sa trateze exclusiv aceasta tema,a circumstantelor atenuante.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primii pasi dupa absolvirea facultatii de drept pompagiu pompagiu Sint proaspat absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii \"Tibiscus\" din Timisoara. Ceea ce ma intereseaza este ce pasi trebuie parcursi pentru ... (vezi toată discuția)
Ce faci daca nu le place copiilor tai ce postezi pe facebook? ContSters135088 ContSters135088 Ce faci daca esti o mama de 50 ani, ai cont pe facebook,postezi ceva si nu le place juniorilor tai? SIMPLU.Te suna la telefon ca sa stergi postarea si tu o ... (vezi toată discuția)
V-ar interesa un subiect: cultura generala ? nicuvar nicuvar Pentru timpul liber. Cineva pune o intrebare de cultura generala si cine stie raspunde. Astfel ne putem largi orizontul de cunostinte. As incepe eu cu una: ... (vezi toată discuția)