avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ma numesc Coman Sorin Razvan. Am nevoie daca este ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ma numesc Coman Sorin Razvan. Am nevoie daca este posibil de ...

Ma numesc Coman Sorin Razvan.
Am nevoie daca este posibil de un raspuns,va rog!
In urma cu cateva zile mi-am deschis un cont la agentia "efortuna.ro". Am folosit datele personale din cartea de identitate care coincid cu adresa unde locuiesc pentru creare acestuia.Am fost plecat din tara cativa ani si nu am cont sau card bancar emis in romania si am depus suma de 250 de lei de pe cardul mamei mele,binenteles cu acordul ei. A fost totul ok si am reusit sa fac 4 mi de lei in urma unor pariuri efectuate live. Intre timp am citit termenii ai conditiile agentiei in care precizeaza ca nu am voie sa folosesc cardul altei persoana indiferent daca este de acord sau nu cu asta. Intre timp contul mi-a fost inchis, iar banii nu i-am mai primit inapoi ,pentru ca au zis ca am comis o frauda.
Intrebarea este : pe cine am fraudat? Nu am pagubit sau furat de la nimeni. Am vorbit cu un operator de la efortuna si mi-a zis ca sistemul nu verifica inainte daca banii se depun de pe cardul meu personal sau de pe cardul altei persoane! Daca in termenii si conditiile site-ului scrie ca nu este voie sa se depuna bani de pe alte carduri,de ce sistemul a acceptat depunerea cand numele cardului nu coincideau cu numele contului?
Si de exemplu daca depuneam de pe cardul mamei mele suma de 10.000 de lei si ii pierdeam sunt convins ca nu ii mai primeam inapoi! Atunci nu era frauda? Mi se pare ca ce au facut ei este frauda,mi-au luat banii,mi-au blocat contul si cand vorbesc cu operatorii imi zic aceiasi chestie ca niste roboti.
Este vreo sansa sa pot da compania in instanta?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:06, 7 Noiembrie 2020
cativa ani si nu am cont sau card bancar emis in romania

era bine sa aveti.
Intre timp am citit termenii ai conditiile agentiei in care precizeaza ca nu am voie sa folosesc cardul altei persoana indiferent daca este de acord sau nu cu asta.

trebuia sa fi citit inainte, v-ar fi ajutat.
Este vreo sansa sa pot da compania in instanta?


ca cetatean, puteti da pe oricine in judecata, insa sansele de castig, sunt mici, tind spre 0.

nu mama dvs a castigat, nu sunteti titular de cont, nu va pot plati pe dvs in contul altuia.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
gi-jane2, moderator
Nici o sansa din pacate ,daca exista aceasta prevedere in termenii si conditiile regulamentului de joc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine ... teodoraiii teodoraiii Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine bonusul. Am facut inca un cont cu datele mamei mele, date corecte, cu acordul ei, dar am folosit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine ... teodoraiii teodoraiii Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine bonusul. Am facut inca un cont cu datele mamei mele, cu acordul ei, dar am folosit cardul meu de ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)