avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna am un vecin care s- a plantat ilegal sub nasul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna am un vecin care s- a plantat ilegal sub nasul nostru și ...

Buna am un vecin care s- a plantat ilegal sub nasul nostru și sudează bate cu ciocanul când are el chef face tot felul de lucrări pt animale fără acord sau autorizație ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: Ildi1981 , utilizator 16:29, 7 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de curand am achizitionat un apartament. toate frumoase ... Paul2017 Paul2017 Buna ziua, De curand am achizitionat un apartament. Toate frumoase pana am inceput renovarile. Problema este urmatoarea, la fiecare zgomot ne trezim cu ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan catalin. catalin. Buna seara, Detin un teren extravilan (arabil) aflat in apropierea orasului unde nu se afla construit nimic. Vreau s-mi inchid provizoriu (gard de sarma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o problema la o casa cu autorizatie de constructie ... Boros Zsolt Boros Zsolt Buna ziua am o problema la o casa cu autorizatie de constructie nu s-a respectat distanta fata de vecinul lateral in urbanisca zonala se cere 2m dar a ramas ... (vezi toată discuția)