avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Lucrez in Uk de circa 4 ani si as vrea sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Lucrez in Uk de circa 4 ani si as vrea sa stiu in ...

Buna seara! Lucrez in Uk de circa 4 ani si as vrea sa stiu in conditiile in care voi lucra in Romania cateva luni apoi voi naste acolo, mai pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului prin cumularea perioadelor lucrate si in UK si in Romania avand in vedere ca UK iese din UE la 1 ianuarie?Multumesc pt eventualele raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Uk 02alexas 02alexas Buna ziua, am dreptul la indemnizatie pt cresterea copilului daca am muncit inainte de nasterea copilului 1 luna in Romania si 3 ani in UK? Multumesc (vezi toată discuția)
Pentru acordare indemnizatie crestere copil. la calculul celor ... ByL02 ByL02 Pentru acordare indemnizatie crestere copil. La calculul celor 12 luni se ia în considerare și perioada concediului maternal(prenatal/postnatal (4 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil uk+ro Verrronica Verrronica Buna ziua. Momentan sunt insarcinata in 29 saptamani, data nasterii prin cezariana fiind stabilita pe 18 octombrie. Am lucrat timp de 3 ani in Uk (aprilie ... (vezi toată discuția)