avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Rezilierea contractului de către cursant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Rezilierea contractului de către cursant

Bună ziua!
Anul acesta am început studiile la o postliceala, și a-și vrea sa renunț la școală.
Am o nelămurire în ceea ce privește suma pe care o am de plătit. În contract scrie următoarele: "În cazul în care dorește denunțarea contractului înainte de termen acesta se poate realiza numai cu achitarea integrala a taxei de școlarizare aferentă locului ocupat și va înainta o cerere Fundației cu cel puțin 30 de zile înainte. În caz de frecventare parțială a anului școlar, cursantul are obligația de a achita integral taxa de școlarizare conform locului ocupat. "
Și aici vine nelămurirea mea, eu trebuie sa plătesc taxele pentru primul an de studiu, sau pentru toate cele trei?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Dexter555, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua , va rog să mă faceti să înțeleg aceasta clauză ... Antik Antik Buna ziua , va rog să mă faceti să înțeleg aceasta clauză dintr-un contract de școlarizare de la o scoala sanitară privată . In cazul ... (vezi toată discuția)
Datorii catre scoala gabidigital gabidigital Buna ziua! Ce se poate face in cazul, in care cineva a terminat o scoala de soferi, dar nu a fost platita taxa da scolarizare, numai o parte din aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! un contract de scolarizare in invatamantul primar ... MelitaE MelitaE Buna ziua! Un contract de scolarizare in invatamantul primar poate fi considerat abuziv daca cere plata taxei pe 3 luni dupa transferul copilului la alta ... (vezi toată discuția)