Buna ziua , va rog să mă faceti să înțeleg aceasta clauză dintr-un contract de școlarizare de la o scoala sanitară privată .
In cazul transferului
,,Pentru cursanții anului 2 si 3 este necesară semnarea actului aditional pentru anul școlar în curs .''
Iar ca sancțiune
Nesemnarea actului adițional nu dă dreptul cursantului de transfer la o alta școală și nici continuarea studiilor în anul următor . Aceste deziderate se realizează cu achitarea integrală a locului ocupat.
Eu înțeleg o viclenie în aceasta clauză care mă conditionează de semnarea unui adițional la contract ,pai atunci dacă semnez aditionalul înseamnă că nu mai mă transfer ,de ce să mai semnez o prelungire a contractului din moment ce veau sa mă transfer ?
Multumesc .asta e clar ca asa scrie in clauză . Deci daca sunt in anul 2 si mi-am achitat anul 2 scolar am si situatia incheiata apoi eu vreau sa ma transfer la alta scoala ...de ce sa mai platesc si anul 3 ? ca asta rezultă te pune sa semnezi aditionalul pentru anul 3 ca sa fie acoperiti sa ceara banii . Nu vi se pare abuziva ? intreb si eu .