avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare personal in strainatate ( respectiv Ungaria) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare personal in strainatate ( respectiv Ungaria) Ce documente ...

Detasare personal in strainatate ( respectiv Ungaria)
Ce documente trebuie sa fac pentru a detasa personal in Ungaria pentru a construi o biserica din lemn. Trebuie anuntat ITM-ul, cum trebuie inregistrat in Revisal si ce alte documente mai sunt de facut....
Cine plateste diurna, cazarea si alte drepturi ale salariatilor?
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 9 Noiembrie 2020
Codul Muncii
Art. 47
(1) Drepturile cuvenite salariatului detaşat se acordă de angajatorul la care s-a dispus detaşarea.
(2) Pe durata detaşării salariatul beneficiază de drepturile care îi sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.
....

Detasare transnationala 2020. Ce documente sunt necesare si care sunt etapele obligatorii?
[ link extern ]

www.avocatnet.ro/articol_555...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare in belgia danapvl danapvl Buna ziua. Imi puteti spune daca pot detasa o persoana in Belgia, daca firma este nou infiintata, iar la momentul actual suntem numai 2 persoane salariate ... (vezi toată discuția)
Diurna ludeea ludeea Buna ziua, Am nevoie de un sfat: in cazul in care o firma asigura angajatilor detasati in strainatate si masa (pe langa transport, cazare ) ce documente ... (vezi toată discuția)
Detasare muncitori in germania misu1972 misu1972 Buna ziua, reprezint o firma de constructii din Romania si as dori sa stiu care sunt prevederile legale in vederea detasarii unor muncitori in Germania, de la ... (vezi toată discuția)