avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru

Bună ziua,
Este normal sa se lucreze în timpul săptămânii de L-V =6h/zi, iar sâmbăta și duminica 10h/zi, un week-end Full, următorul liber și tot așa ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ancuta_panaite@yahoo.com , utilizator 08:25, 10 Noiembrie 2020
Nu este normal, intrucat nu se asigura repausul saptamanal.
Bună seara! Cum ar fi normal si legal sa fie programul de lucru dacă societatea are programul de la 10:00-20:00 L-D, 4 angajate, astfel încât sa se facă și nr de ore efectuate?
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu este normal, intrucat nu se asigura repausul saptamanal.

Care este durata timpului de munca prevazuta in c.i.m. al celor 4 angajate?
În C. I. M este specificat 8h/zi ilegal în intervalul 9:00-20:00,max 40h/săptămâna și 2 zile de odihna/săptămâna, putând fi modificat cf regulamentului intern

Cornel Vasile a scris:

Care este durata timpului de munca prevazuta in c.i.m. al celor 4 angajate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)
Alocare ore inegala de catre angajator ChiratcuM ChiratcuM Buna ziua.As dori daca se poate ca cineva abilitat sa imi spuna concret referitor la orele distribuite inegal.Lucrez la o firma de IT Software din Bucuresti.Se ... (vezi toată discuția)